30 апреля 2017 г.

Promenada muzicală la Drochia

MINISTERUL  EDUCAȚIEI AL REPUBLICII MOLDOVA

DIRECȚIA ÎNVĂȚĂMÂNT, TINERET ȘI SPORT, MUN. BĂLȚI

ATELIER  DIDACTIC  ZONAL
pentru  profesorii Școlilor de Muzică și Arte.

MOTTO:
« Dacă îmi spui o să uit,
dacă îmi arăţi o să ţin minte,
dar dacă mă implici o să înţeleg. »
Anonim.

Pe 17 Martie 2017  la şcoala de Muzică pentru copii, Drochia a fost realizat ATELIERul DIDACTIC  ZONAL cu 
genericul „Dezvoltarea şi menţinerea  creativității  și a motivaţiei la ore de specialitate  – condiţie necesară procesului educational de calitate”. 

Scopul activității: 

crearea  atmosferei  de succes la ore de specialitate

OBIECTIVELE:

1. Reactualizarea aspectelor conceptual și fundamentale de calitate în educație specific domeniului.

2. Stabilirea și definirea conceptelor de bază a legei motivației;descrierea contextului de dezvoltare a domeniului managementului efecient în activitatea profesorilor de specialitate în Școlile de Muzică.

3. Obținerea abilităților necesare aelaborării și implementării standardelor de calitate în activitate profesorilor de specialitate în Școlile de Muzică.

Să reactualizăm teoretic: rolurile principale ale profesorului ca manager al clasei; forme de activităţi artistice specifice învățământului muzical.

Să discutăm: rolurile principale ale profesorului ca manager al clasei în motivarea elevilor pentru învăţare; aplicarea şi integrarea metodei acțiunii emoționale în proiectul didactic, în interrelaţie cu metodele tradiţionale.
Să aplicăm în practică: planificarea în scenariul lecţiei a metodei acțiunii emoționale, conform clasificării domnului GAGIM Ion; procedee specifice ca: crearea efectului mirării, crearea situaţiei de succes, crearea situaţiei de joc.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий

кол-во стр.