30 апреля 2017 г.

„PASĂRE CU PENE ALBASTRE”

RECITAL DE ROMANȚE ȘI LIEDURI.

În data de 30 martie 2017 Școala de Muzică din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”  în parteneriat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo”, Bălți, a organizat RECITAL DE ROMANȚE ȘI LIEDURI „Pasăre cu pene albastre”, susținut de soprana NATALIA TANASIICIUC  și pianista NATALIA LAZICOVA.
NATALIA este absolventa Școlii de Muzică și fosta elevă al Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, fapt cu care ne mândrim foarte mult.

După 7 ani de studii la Școala de Muzică din Liceul Teoreric „Mihai Eminescu” (clasa de pian, prof. Zubrițkaea A., Dubencu Sv.) Natalia devine studentă la Liceul Republican de Muzică „C. Porumbescu”, Chișinău-specialitatea dirijat coral (2007).  În 2010 – studentă la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Chișinău, la specialitatea canto academic, clasa profesorului universitar Mihail Muntean.

Actualmente NATALIA  TANASIICIUC reușește să înfrumusețeze imaginea țării noastre peste hotarele acesteia, prin aportul ei în muzica clasică, fiind soprană și cântând pe marele scene din Norvegia, Marea Britanie, Italia, România, Rusia, Finlanda, Estonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Kazahstan, Armenia. Natalia este laureata a numeroaselor concursuri și festivaluri naționale și internaționale.

PASĂRE CU PENE ALBASTRE”- NATALIA TANASIICIUC  în apariția sa scenică și grație interpretării sale unice, a uimit și a impresionat  publicul din Bălți până la lacrimi.
Dragă Natalia! Ești mândria Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, Bălți!
Îți dorim să cucerești cele mai mari scene ale lumii!










Photo Credit: Facebook / Natalia Tanasiiciuc

Комментариев нет:

Отправить комментарий

кол-во стр.