30 апреля 2017 г.

FESTIVALUL-CONCURS INTERNAŢIONAL DE INTERPRETARE ŞI CREAŢIE „TINERE SPERANŢE”, EDIȚIA I – A, 2017



Festivalul-Concurs Internaţional 
de Interpretare şi Creaţie
Tinere Speranţe”, ediția  I – a, 2017,
Republica Moldova

Centrul de creaţie a Copiilor „Miron Blanc”,  Direcţia Învăţământ, Tineret şi Sport mun. Bălţi,  în parteneriat cu Asociaţia  Culturală  Arlechin” Botoşani, România, a organizat  Festivalul  Internaţional de Interpretare şi Creaţie ”Tinere Speranţe”,  aflat la ediţia  I. Evenimentul a fost desfășurat în perioada 26.01.2017 – 04.03.2017 în Republica Moldova, mun. Bălţi, în incinta Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.
Scopul proiectului e de a favoriza la elevi dezvoltarea dimensiunii creativ-artistice, prin încurajarea originalităţii, individualităţii şi a spiritului de iniţiativă.
Totodată, activităţile reprezintă o şansă frumoasă, pentru toţi participanţii (elevi şi profesori) de a stabili legături de prietenie şi colaborare pentru viitor.
La  SECŢIUNEA  INTERPRETARE, subsecţiunea Muzică Populară, categora de vârstă 11-15 ani, PREMIUL I a obținut ansamblul popular „Mugurașii”  al Școlii de Muzică.  Profesor PRIVIDIUC Ana, maieștrii de concert BALTAG Mihail, PASCARU Vasile, PASCARU Alexandru.
Felicitări și mulțumiri profesorilor, elevilor și părinților implicați înConcursul InternaţionalTinere Speranţe”, ediția  I–a, 2017,Republica Moldova!!!








Комментариев нет:

Отправить комментарий

кол-во стр.